Over ons

Over ons

Als adviseurs bij aankoop en verkoop van bedrijven kennen wij het proces vanuit de vele overnames die wij inmiddels hebben mogen begeleiden. Maar wij zijn net als u ook ondernemers en met onze ervaringen weten wij vooraf wat u in het overnameproces kunt verwachten waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Jeroen Vercauteren

Jeroen Vercauteren

Partner

“Ieder overnameproces is maatwerk en benodigd gerichte expertise voor het bereiken van succes.”

  Bekijk LinkedIn profiel

Bedrijfsovername INTROMAN Corporate Finance

Waarom INTROMAN?

  • Ruime kennis en expertise
  • > 15 jaar ervaring
  • Kennis van uw markt
Bedrijfsovername INTROMAN Corporate Finance

Historie

De adviseurs bij INTROMAN Corporate Finance houden zich al meer dan 15 jaar op professionele wijze bezig met het bemiddelen bij fusies, overnames, management buy-ins en management buy-outs, alsmede het begeleiden van daarmee gepaard gaande processen. Bij elkaar biedt dat u de ervaring van meer dan 200 transacties in het MKB segment.

Missie/visie

Wij achten het van groot belang dat het team welke exclusief tot uw beschikking staat niet alleen over ruim voldoende opleiding en ervaring beschikt, maar ook altijd nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen.

Door intensief de markt te volgen en informatie te delen zijn wij goed in staat om in specifieke situaties snel, doortastend en resultaatgericht op te treden.

Waarom INTROMAN?

Als ondernemer komt u vroeg of laat voor de vraag te staan of u zich in de wereld van bedrijfsovernames moet begeven. Talloze overwegingen spelen hierbij een rol. In het midden- en kleinbedrijf is opvolgingsproblematiek de meest bekende reden tot verkoop, maar steeds vaker zijn er ook andere beweegredenen zoals schaalvergroting of uitbreiding van de activiteiten. Tevens spelen aspecten zoals financiering en waardering hierbij een belangrijke rol.

De meeste ondernemers hebben weinig of geen ervaring met de complexe materie die bij bedrijfsovernames op hun pad komen. Door de jarenlange ervaring van INTROMAN Corporate Finance in deze veelzijdige processen zijn wij uitermate gekwalificeerd om u bij te staan bij de te nemen stappen. Wij hebben door de jaren heen zeer uiteenlopende ondernemingen en ondernemers in verschillende branches begeleid en kunnen met recht zeggen dat we alle valkuilen inmiddels wel kennen. Met onze persoonlijke benadering, gecombineerd met diepgaande financiële en zakelijke kennis, kunnen wij u succesvol van dienst zijn.

Bij INTROMAN Corporate Finance treft u betrouwbare en onafhankelijk deskundigen die u met raad en daad terzijde staan bij het verwezenlijken van uw fusie- of overnameplannen.

Print Friendly
Print Friendly