Diensten

Onze diensten

Als adviseurs van INTROMAN Corporate Finance houden wij ons al meer dan 15 jaar op professionele wijze bezig met het bemiddelen bij fusies, overnames, management buy-ins en management buy-outs. Bij elkaar biedt dat u de ervaring van meer dan 200 transacties in het MKB segment.

Wij begeleiden op professionele wijze bij bedrijfsoverdrachten en alle daarmee gepaard gaande processen. Bij bedrijfsoverdracht denkt men in eerste instantie aan trajecten van bedrijven verkopen en bedrijven kopen, maar ook bedrijfswaarderingen, financieringsvraagstukken, het aantrekken van risicodragendkapitaal, interne opvolgingsvraagstukken en begeleiding in crisissituaties behoren tot onze dienstverlening.

โ€œWat betekent dit concreet in mijn geval?โ€

Dit is een vraag die wij veel ondernemers horen stellen en deze is niet altijd vooraf eenduidig te beantwoorden. Daarom stellen wij samen met u bij aanvang van onze dienstverlening heldere en realiseerbare doelstellingen op die wij regelmatig tijdens het proces met u evalueren. Met onze jarenlange ervaring loodsen wij u gestructureerd door alle stappen van het proces.

Wij gaan graag met u om de tafel zitten om aan de hand van uw wensen onze dienstverlening toe te lichten.

Print Friendly
Bedrijfsovername INTROMAN Corporate Finance

Waarom INTROMAN?

  • Ruime kennis en expertise
  • > 15 jaar ervaring
  • Kennis van uw markt
Bedrijfsovername INTROMAN Corporate Finance
Print Friendly