Financiering

Risicodragend kapitaal & overnamefinanciering

Zowel bij het aantrekken van risicodragend kapitaal als bij het verkrijgen van een overnamefinanciering kunnen wij u van dienst zijn.

Als u bij banken geen gehoor krijgt voor een reguliere financiering, kan een investeerder vaak uitkomst bieden. Wij hebben een groot netwerk van participatiemaatschappijen en informal investors die u met financiële middelen en eventueel met raad en daad terzijde kunnen staan. Wij brengen samen met u de kredietbehoefte in kaart en benaderen met de specifieke financieringsvraag de partijen uit ons netwerk. Ook bij het structureren van de transactie, onderhandelingen en verdere invulling van dit proces begeleiden wij u.

Is de financiering het enige wat de afronding van uw overname nog in de weg staat? Wij spreken de taal van de ondernemer én die van de bank. Door een pro-actieve houding richting bank en hulp bij de structurering van de gevraagde financiering kunnen wij de procedure versnellen en vergemakkelijken. Uiteraard staan wij u terzijde bij de onderhandeling over voorwaarden. Wij beoordelen de verschillende offertes, overeenkomsten, zekerheidsakten en begeleiden u tot en met de definitieve ondertekening.

Print Friendly
Bedrijfsovername INTROMAN Corporate Finance

Waarom INTROMAN?

  • Ruime kennis en expertise
  • > 15 jaar ervaring
  • Kennis van uw markt
Bedrijfsovername INTROMAN Corporate Finance
Print Friendly