Beverwijk – Op 28 februari 2014 heeft Visser Elektrotechniek uit het faillissement van TBG Installatietechniek in Purmerend alle activiteiten overgenomen. De doorstart vindt plaats onder de naam TBG Techniek BV. Door de overname versterkt Visser Elektrotechniek haar positie in de regio, mede door het toegevoegde aanbod van werktuigbouwtechniek. Het moederbedrijf in Beverwijk en de nieuwe dochter in Purmerend blijven los van elkaar opereren.

Het nieuwe TBG Techniek

De nieuwe onderneming TBG Techniek blijft na de doorstart gehuisvest in het pand in Purmerend. Ook worden de twee disciplines werktuigbouwtechniek en elektrotechniek gehandhaafd; beide activiteiten worden voortgezet. Uitgangspunt daarbij is dat zoveel mogelijk medewerkers door de nieuwe onderneming worden overgenomen, zodat bestaande klanten hun vertrouwde contactpersonen behouden. Door de inbreng van schaalvergroting en management door Visser Elektrotechniek zijn belangrijke voorwaarden geschapen voor een nieuwe, gezonde toekomst.

Uitbreiding dienstverlening

Bestaande klanten van Visser Elektrotechniek profiteren van de overname door de toegevoegde expertise van werktuigbouwtechniek, in combinatie met elektrotechniek. TBG is op dit gebied een toonaangevende speler in de markt, waarvan overtuigende voorbeelden te zien zijn op de site van TBG: www.tbg.nl. Door dit complementaire specialisme zal Visser Elektrotechniek belangrijke waarde kunnen toevoegen aan de projecten van haar klanten.

Visser-Elektro-logo

Print Friendly