TSS4U levert innovatieve off-grid energiesystemen op basis van zonne-energie.

De zonne-energie systemen van Tss4U behoren tot de beste in de markt en worden wereldwijd aan veeleisende industriële afnemers verkocht, voornamelijk in de olie en gas en de telecom industrie. De vraag naar duurzame, maar ook betrouwbare en concurrerende energiesystemen, groeit sterk en Tss4U verwacht daarin de komende jaren hard te kunnen groeien.

Tss4U directeur Jan-Willem Hendriks over de investering van OOK:

“Organische groei was een beperkende factor voor Tss4U aan het worden. We hadden verder behoefte aan een partner die naast kapitaal tevens specifieke kennis van projectfinanciering kan inbrengen. Dit is steeds vaker nodig om te kunnen voldoen aan de veeleisende voorwaarden bij de verkrijging en uitvoering van projecten bij EPC contractors. Met de kapitaalinjectie van OOK kunnen we sneller op kansen in de markt inspelen. Met de achtergrond van de OOK organisatie wordt tevens de behoefte aan ondersteuning bij projectfinanciering verkregen. Via het netwerk van OOK wordt extra steun aan onze business development activiteiten gegeven. Met OOK hebben we een partner die onze mogelijkheden uitbreidt en het management versterkt zodat we nog beter verder kunnen met waar we al lang goed in zijn: het ontwerpen, produceren en leveren van zonne-energie systemen voor industriële gebruikers.”

 

Ids van der Weij, directeur van OOK, is blij met deze investering:

“Tss4U is een mooie onderneming met veel internationale groeimogelijkheden. De systemen van Tss4U behoren tot de beste in de markt en Tss4U heeft in deze wereldmarkt een goede positie weten te verwerven. Met de inbreng van OOK heeft de directie van TSS4U de middelen en ondersteuning om de onderneming verder uit te bouwen”.

Print Friendly