eric doormanEric Doorman (Hoofddorp)

“Als DGA ben ik destijds gevraagd om na de verkoop van mijn bedrijf mee te blijven werken om de continuiteit te waarborgen. Dit is zo goed bevallen dat ik nu na 4 jaar besloten heb zelf een kleine participatie te doen in de koper van mijn bedrijf “…

 

bni-headerlogo

 

INTROMAN Corporate Finance heeft in 2009 Eric Doorman begeleidt in het verkopen van zijn bedrijf Bouw en Infra B.V., een ingenieursbureau op het gebied van civieltechnisch gebied. Hiervoor hebben wij contacten gelegd met een klein aantal strategische partijen waar de ornderneming een goede aansluiting kon vinden qua cultuur en werkwijze.

Bartels Ingenieursbureau bleek al snel een partij waarmee een goede klik gevonden werd. Belangrijk punt voor de koper was destijds dat Eric Doorman zelf nog een periode zou blijven meewerken om de onderneming te steunen nu het een onderdeel zou worden van een grotere organisatie.

Al snel bleek dat de klik die gevonden was een basis vormde voor een lange vruchtbare samenwerking. Vier jaar na dato werkt Eric Doornam nog steeds met veel plezier voor de nieuwe eigenaar. Deze samenwerking is zelf zo plezierig dat hij besloten heeft na vier jaar als medewerker een klein pakket van aandelen te verwerven om zijn betrokkenheid nog beter tot zijn recht te laten komen. Ook bij deze stap heeft INTROMAN Corporate Finance Eric Doorman begeleidt.

Print Friendly